De beste matras voor een
gezonde nachtrust ...

De Quiesco matras is ontworpen op basis van
de 5 principes van gezond slapen

Waarom u beter ontspant op de Quiesco matras ?

1. NEUTRALE WERVELKOLOMPOSITIE

De basis van een gezonde slaaphouding is een natuurlijke ondersteuning van uw wervelkolom. Zowel in zijlig als in ruglig. De ondersteuning zorgt voor een gelijkmatige druk op de tussenwervelschijven. Net zoals op de foto hieronder ligt uw hoofd en bekken op een rechte lijn. 

De Quiesco matras is opgebouwd uit 7 zones die u ondersteunen in functie van uw gewicht en lichaamsbouw. De matras is verkrijgbaar in 4 verschillende hardheden: Soft, Medium, Firm en Extra Firm. Onderaan deze pagina ontdekt u welk model het beste bij u past. 


2. OPTIMALE DRUKVERDELING 

Het is belangrijk om tijdens uw slaap de druk op huid-, spier- en zenuwweefsels zo laag mogelijk te houden. Zo krijgt uw lichaam een goede doorbloeding. Op een hard slaapsysteem krijgt u te veel druk. Dit verstoort uw bloedvoorziening en overstimuleerd uw zenuwweefsel. Hierdoor verandert u vaak uw slaaphouding. Bij een optimale drukverdeling wordt de druk verdeeld over een groot oppervlak.


De Quiesco matras heeft een zachte toplaag in natuurlatex, wol en wildzijde en een elastische drukverdeler waardoor u weinig druk krijgt op huid- en spierweefsel. Dit zorgt voor een goede doorbloeding van uw lichaam terwijl u ontspannen slaapt.3. 4-ZIJDIG BESLAAPBAAR

De kern van de matras is symmetrisch opgebouwd waardoor u de matras in alle richtingen kan draaien en omkeren. Hierdoor verleng je de levensduur van de matras aanzienlijk. Dit is een belangrijk verschil met andere matrassen die vaak maar eenzijdig beslaapbaar zijn. De Quiesco matras is dus niet alleen een slimme investering voor uw gezondheid.


4. COMPATIBEL MET ELK TYPE BEDBODEM 

De ondersteuning komt volledig vanuit de matras. Of u nu thuis een boxspring, een lattenbodem of een spiraalbodem heeft, onze matras zal u altijd optimaal ondersteunen

* Bij een lattenbodem dient u een matrasonderlegger te gebruiken om de duurzaamheid en het effect van de matras te vrijwaren.  


5. AANGENAAM SLAAPKLIMAAT

Een groot deel van uw slaapcomfort wordt bepaald door de temperatuur en de vochtigheidsgraad. Dankzij de wol en wildzijde voelt de matras fris aan in de zomer en warm in de winter. De hoog ventilerende en vocht evacueerde werking van deze natuurlijke materialen zorgt voor een droog en aangenaam slaapklimaat.

Door gebruik te maken van hoog kwalitatieve materialen zorgt de Quiesco matras voor een aangenaam slaapcomfort. De toplaag in natuurlatex, de wol (winterkant) en de wildzijde (zomerkant) zijn materialen die instaan voor een optimale ventilatie en vochtevacuatie. Ook de ventilatieband aan de zijkant van de matras draagt bij tot een goed slaapklimaat. Bovendien is de matras afgewerkt met een hoes van fluweel stretch katoen en heeft ze handgrepen aan de zijkanten. 

 


Hoe vergelijkt u Quiesco met andere merken?

  matrassen-winkel Standaard matrassenwinkel
Prijs (Classic: 200 x 90 cm)  € 999 €  1,500 en meer*
Kwaliteit en opbouw Gemaakt met een focus op uw gezondheid. Symmetrisch opgebouwde kern met 7 zones. 4 verschillende types (Soft, Medium, Firm en Extra Firm) om elke lichaamsbouw goed te ondersteunen. Luxe comfortgevoel dankzij de fluwelen matrashoes.  Vaak afwerking met koudschuim, polyesterhoes, niet 4-zijdig beslaapbaar, geen natuurlijke materialen zoals wol voor de ventilatie. 
Leveringsservice Onze eigen leveringsdienst levert en installeert de matras bij u thuis. Uw oude matras kan opgehaald worden.  Lokale leveringsmogelijkheden
Klantenreviews  Gemiddelde klantenbeoordeling: ?

 Bekijk de reviews


 Kies de Quiesco matras die bij u past...

 40 - 50 kg 51 - 60 kg 61 - 70 kg 71 - 80 kg 81 - 90 kg 91 - 100 kg 101 - 110 kg > 110 kg
< 150 cm
151 - 160 cm
161 - 170 cm
171 - 180 cm
181 - 190 cm
191 - 200 cm
> 200 cm

Deze tabel werd samengesteld op basis van "Bedsystemen: ligt u goed?" van de KU Leuven.

BEKIJK UW MATRAS >  S O F T M E D I U M F I R M E X T R A   F I R M

Bekijk onze video over de Quiesco Matras