Samenwerking Kinesisten

Al sinds het begin werkt Quiesco nauw samen met kinesisten. Zowel in onze eigen productontwikkeling als in het creëren van de informatie-artikelen op Quiescopedia worden kinesisten betrokken. Als kinesist kent u als geen andere de waarde van hoogkwalitatieve ergonomische oplossingen.

Daarnaast werkt Quiesco ook samen met kinesisten op de twee volgende manieren:

  • Het aanbieden van testkussens voor in uw kine-praktijk
  • Het aanbieden van een 'kinesistencode' voor uw patienten

Als kinesist kan je via onderstaand contactformulier Quiesco testhoofdkussens aanvragen:

Aanvraagformulier:
Quiesco testhoofdkussens


1 x Quiesco Soft kussen
1 x Quiesco Medium kussen
1 x Quiesco Firm kussen


Meer uitleg over de samenwerking

1. Testkussens uitlenen

Wij sturen u gratis een Quiesco testhoofdkussen op die u in uw praktijk kan uitlenen aan uw patiënten. Via het contactformulier bovenaan deze pagina kan u hiervoor een aanvraag indienen.

U kan op deze manier uw patiënten volledig vrijblijvend de mogelijkheid geven om het Quiesco hoofdkussen uit te proberen in hun thuissituatie.

Indien uw patiënt overtuigd is van de kwaliteit van het Quiesco testkussen, kan de patiënt een nieuw Quiesco hoofdkussen aanschaffen via www.quiesco.be. Het testkussen komt zo opnieuw bij u terecht om uit te lenen aan de volgende patiënt. 

De kinesist ontvangt geen vergoeding voor de doorverwijzing. Het doel van deze samenwerking is om het welzijn van de patiënt te verhogen.

Indien u vragen heeft kan u altijd terecht op info@quiesco.be.


2. Kinesistcode voor patienten

U kan zich als kinesist ook aanmelden als Quiesco Physio Partner. Als partner ontvangt u een 'kinesistcode'. Deze code mag u delen met patienten. Door het ingeven van deze code bij de online bestelling van een Quiesco hoofdkussen ontvangt uw patient een gratis hoofdkussen-beschermer (ter waarde van 15 euro). 

Hoe aansluiten als Quiesco Physio Partner? 

  • Integreer de Quiesco Physio Partner-badge in uw website. Download de badge hier
Quiesco Physio Partner Badge
  • Nadat de integratie voltooid is neemt u contact op via info@quiesco.be. Wij sturen u dan gratis informatie-brochures op die u in uw wachtkamer kan leggen.

    U ontvangt binnen de 3 werkdagen uw kinesistcode.