Samenwerking Kinesisten & Osteopaten


Nadat u bovenstaand contactformulier verstuurt heeft, sturen wij u gratis een (of meerdere) Quiesco testhoofdkussen(s) op die u in uw praktijk kan uitlenen aan uw patiënten.

Op deze manier hebben uw patiënten volledig vrijblijvend de mogelijkheid om het Quiesco hoofdkussen te proberen in hun thuissituatie.

Indien uw patiënt overtuigd is van de kwaliteit van het Quiesco testkussen, kan de patiënt een nieuw Quiesco hoofdkussen aanschaffen via www.quiesco.be. Het testkussen komt zo opnieuw bij u terecht om uit te lenen aan de volgende patiënt. 

De kinesist ontvangt geen vergoeding voor de doorverwijzing. Het doel van onze samenwerking is om het welzijn van de patiënt te verhogen.

Indien u vragen heeft kan u altijd terecht op info@quiesco.be.


2. Promo/partnercode voor uw patiënten

U kan zich als kinesist of osteopaat ook aanmelden als Quiesco Physio Partner. Als partner ontvangt u een 'partnercode'. Deze code mag u delen met uw patiënten. Door het ingeven van deze code bij de online bestelling van een Quiesco hoofdkussen ontvangt uw patiënt een gratis hoofdkussen-beschermer (ter waarde van 15 euro)

Hoe sluiten ik me aan als Quiesco Physio Partner? 

  • Plaats de Quiesco Physio Partner-badge op uw website. U kan de badge hier downloaden. 
Quiesco Physio Partner Badge
  • Nadat de integratie voltooid is neemt u contact op via info@quiesco.be. Wij sturen u dan gratis informatie-brochures op die u in uw wachtkamer kan leggen.

    U ontvangt binnen de 3 werkdagen uw kinesistcode.