Samen creëren we een gezondere wereld.

Quiesco leert je gezond slapen en werken. Onze oplossingen dragen we bij tot het creëren van een gezonde slaap- en werkplek waar iedereen zich op zijn best voelt.


Onze missie is om een gezondere wereld te creëren.

Wij vinden het belangrijk hoe jij slaapt en werkt. Daarom leren we je gezond slapen en werken. Aan de hand van begrijpbare, onderbouwde informatie. Haal inspiratie uit onze selectie van de beste ergonomische oplossingen. Zo creëer jij jouw gezonde slaap- en werkplek.

Al vanaf het begin verzamelen en delen we kennis over de principes van gezond slapen en gezond werken. Door samen te werken met gepassioneerde ergonomisch specialisten berust onze expertise op jarenlange interactie met klanten, kinesisten, gespecialiseerde rug- en nekscholen en ziekenhuizen. Dit maakt ons een deskundige bron die aanzet tot kritisch denken tijdens de zoektocht naar een gezondere slaap- en werkplek.

We bieden onderbouwde informatie met als doel een helder licht te schijnen in de zwaar mis-informeerde slaap-werk-gezondheidsindustrie. Op basis van onze expertise creëren en selecteren wij werelds beste ergonomische oplossingen die bijdragen tot een gezondere werk- en slaapomgeving. 


Creatie & selectie van de beste ergonomische oplossingen

Al onze oplossingen dragen bij tot een gezondere werk- en slaapplek. Dankzij het iconische Quiesco kussen en de gewaardeerde Quiesco matras wordt het nog makkelijker om de perfecte slaapplek te creëren.

Ontdek onze oplossingen


Gezond slapen & werken aanleren

Bij Quiesco vinden we het belangrijk hoe je slaapt en werkt. Daarom delen we onze kennis over gezond werken en slapen.

Een team van ergonomisch specialisten.

Al meer dan 30 jaar dragen ze bij tot een gezondere wereld. Hun wetenschap vormt de bron van onze inzichten, en draagt bij tot de ontwikkeling en de selectie van de beste ergonomische oplossingen.  

Leer gezond slapen & werken


Wij tackelen prangende vragen

Sinds 2015 rebelleren wij tegen de foute informatie die verspreid wordt over gezond slapen en gezond werken.

Onze repliek is eigenzinnig.
Als antwoord op die grote vragen formuleren we eigenzinnige ideeën. Altijd uitvoerig onderbouwd, op basis van de principes van gezondheid. 

We hebben een sterke mening. 
Als voorvechter van gezond slapen en werken nemen we een duidelijke positie in.

Ontdek Quiescopedia


Samen creëren we een gezondere wereld.

Wij discussiëren graag over ergonomie en delen van onze kennis vurig via onze informatiekanalen. Het doel is om correcte informatie te verschaffen. Zo creëren we samen een gezondere wereld.


TAKE CARE.


ONZE GESCHIEDENIS

2013: Het Quiesco hoofdkussen wordt ontworpen door Stéphane Mannekens. 

2013-2015: Quiesco wordt exclusief verdeeld binnen een lokaal dealernetwerk.

2015: De opkomst van het online shoppen en het gebrek aan betrouwbare informatie op het internet over gezond slapen inspireert Quiesco om zijn focus te vergroten.

2016: Quiesco start online in België via quiesco.be.

2017: Quiesco breidt zich uit naar Nederland via quiesco.nl.

2018: Quiesco wordt het Best Beoordeelde Ergonomische Kussen in België en breidt zich uit naar Frankrijk via quiesco.fr.

2019: Quiesco.com wordt gelanceerd. Het Meest Ergonomische Hoofdkussen ter Wereld wordt wereldwijd beschikbaar.

2020: Ons volledig assortiment van slaap- en werkoplossingen wordt online beschikbaar binnen Europa via quiesco.com, quiesco.fr, quiesco.be en quiesco.nl


MISSION STATEMENT

 

"This is for the people who care.
Care about nature.
Care about others.
Care about themselves.
Here is to those who changed the world by caring.
We salute them.
We honor them. 
We care for them."

Quiesco - TAKE CARE


QUI ES CO ?


www.quiesco.be  -  www.quiesco.nl  -  www.quiesco.fr  -  www.quiesco.com